donderdag 27 juni 2013

De Ketnet Fandagen in Plopsaland De Panne (5,6,7 juli 2013)

Ben je er zeker van dat jij de grootste Ketnet-fan bent? Kom dat dan maar eens bewijzen op de Ketnet-Fandagen in Plopsaland De Panne.
De Ketnet Fandagen vinden plaats op 5, 6 en 7 juli in Plopsaland De Panne. Je kan er de acteurs van Amika, ROX en Galaxy Park ontmoeten en er is ook een optreden van de KetnetBand! Bovendien gaan we op zoek naar de grootste Ketnet fan.

Grootste fan?

Je favoriete helden uit de series Amika, Rox en Galaxy Park hebben een leuke zoektocht klaargestoomd. Heb je hulp nodig? Willicht kom je wel wat te weten tijdens de meet & greets! Heb je alle vragen juist? Dan word jij tijdens de KetnetBand-show op het Dorpsplein misschien wel uitgeroepen tot dé grootste Ketnet-fan!

Programma?

Wil jij graag een handtekening van Merel uit Amika, of wil je graag op de foto met je favoriete acteurs uit ROX of wil je een babbeltje slaan met de cast van Galaxy Park? Het kan allemaal op de Ketnet-fandagen.

12.30 uur: Ontmoet Merel van Amika bij de boerderij
13.30 uur: Rick, Olivia en Xavier van ROX bij de ROX Flyer
14.30 uur: De acteurs van Galaxy Park kan je ontmoeten op het Kasteelplein. Op vrijdag kan je Paula en Diederik ontmoeten, op zaterdag Stef en Os en op zondag Stef en Femke.
15.30 uur: Meet en greet met de KetnetBand op het dorpsplein

Kijk voor informatie over Plopsaland en De Panne op: www.depanne.mobi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten