dinsdag 13 augustus 2013

Najaarsvakantie 2013: Bezoek Plopsaland De Panne (Boek nu vast online tickets met korting)
Geachte lezer,

Plopsaland De Panne. (Het attractiepark voor het gehele gezin)

Ben je klaar voor een dag vol avontuur, ontspanning en grote pret? Kom dan naar het meest bezochte attractiepark van Belgiƫ: Plopsaland De Panne. Vlak bij De Panne in Adinkerke ligt het attractiepark Plopsaland De Panne van Studio 100.
Hier komen uw kinderen hun grote helden van studio 100 op TV tegen zoals Kabouter Plop, Piet Piraat, Samson & Gert en Mega Mindy, Amika, Bumba en Woppy en Wizzy.


De vele spannende en leuke attracties en live shows zorgen voor een onvergetelijke dag en een dag vol met plezier. (voor jong en oud). Een aantal attracties in Plopsaland De Panne zijn de super splash, de jetski's en de vliegende fietsen, carrousel, ploptuin, kermis van Samson en Gert, het Bos van Plop, de draak en de boomstammetjes.
plopsaland
De ideale bestemming voor een dagje uit met het gehele gezin. Heb jij al in de snelste attractie van Plopsaland gezeten? De Anubis, The Ride is een snelle achtbaan met diverse loopings.

Shows in Plopsaland De Panne

Bumbashow
Bumba stelt zijn circus op in Plopsaland De Panne. Geniet van de dolle fratsen van Bumba, Bumbalu en al hun vriendjes!
De allerkleinsten kunnen hun hartje ophalen in het Bumba Theater. Bumba en Bumbalu tonen er hun gekste kunstjes. Hun vriendjes Kiwi de vogel, Carla de kip, Barry de leeuw en Poppa de aap tonen ook wat ze kunnen, tot groot jolijt van de allerkleinsten!

www.depanne.mobi


Kabouterplopshow
Beleef samen met Kabouter Plop een dol avontuur!
Kabouter Plop is op bezoek in Plopsaland De Panne. Hij zet er met zijn leuke show het Groot Theater op zijn kop! Zing en dans je mee? Oefen alvast de pasjes van de Plopdans! Ken je ze niet meer? Geen probleem. Kabouter Plop toont ze je graag opnieuw!

www.depanne.mobi

K3
Trek je dansschoenen aan, verwen je stembanden en zorg dat je goed uitgerust bent want K3 komt naar Plopsaland De Panne! Samen met de populaire meisjes van K3 vieren we een supergroot dans- & zangfeest in Plopsaland De Panne! Karen, Kristel en Josje zetten het dorpsplein in vuur en vlam!
Dit optreden mag je niet missen! In Plopsaland de Panne heeft ieder thema zijn eigen zone in het park. Hieronder staat een overzicht van de attracties in Plopsaland De Panne:

Inkomzone
K3 Museum
De Dansende Fonteinen
De Plopsa-express
Het Verkeerspark

Wizzy & Woppy zone
Dongo's race
De Koffiekopjes
Rollerskater
De Vaat

Piratenzone (Piet Piraat)

Hangbrug
Piratenboot
Storm op Zee
SuperSplash
De Waterfietsen
De Piratenspeeltuin
Bumperboats
plospsa
Kermis van Samson & Gert
Balloon Race
De Brandweer
De Draaimolen
Safari
Scooter
Wienerwalz
Carrousel

Kasteel(plein) van Samson & Gert
De boomstammetjes
De draak
Big & Betsy Hoeve en Amika zone (Big en Betsy Zone)
De Doorloopweide
Hoeve van Big & Betsy
De Tractors van Big & Betsy
De Tuin van Big
Amika
Plop zone
Ploptuin
De Eendjes
De Emmer
De Kikkers
De Konijntjes
De Vleermuis
Het bos van Plop

Kijk voor Online tickets op: www.depanne.mobi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten