maandag 25 november 2013

Oudejaarsavond 2013 in Plopsaland De Panne


Oudejaarsavond 2013 in Plopsaland De Panne

DE PANNE / ADINKERKE - ‘Een nieuwe sensatie van Oud naar Nieuw’, zo kondigen Elwin Van Herck en zijn team hun oudejaarsbal aan. Het bal kreeg de titel Foyer Exclusief en belooft een lust te worden voor de zintuigen.

Het heeft plaats op 31 december in de foyer van de gloednieuwe theaterzaal van Plopsaland in Adinkerke. Een schitterend decor, verlicht door oogverblindende kristallusters. ‘Iedereen is er VIP’ en krijgt er onder meer een Laurent Perrier bar, een Belvedère bar, een VIP-parking en zelfs een VIP-toilet ter beschikking.

Er kan gedanst worden op swingende muziek, oldies en hippe deuntjes van 22 tot 6 uur in de morgen van 1 januari 2014. Als dj's treden onder meer DJ God (Elwin Van Herck himself) en de nieuwste sensatie diMaro (van de nummer 1 hit Drums) op.

De toegangsprijs bedraagt 40 euro in voorverkoop en 50 aan de deur. In dat bedrag zijn glaasjes ‘bubbles’ en ‘amuses’ begrepen. En ook een foto voor de Wall of Foyer. Tickets onder meer bij de toeristische dienst van De Panne en Plopsaland, ticketinfo via www.foyerexclusief.be.

Bron: nieuwsblad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten