maandag 16 december 2013

Kerstvakantie 2013, lastminute vakantiebestemming: De Panne, Belgische kust (Plopsaland De Panne) www.depanne.mobiDe Panne (Belgische kust) Aangenaam veelzijdig, verassend dichtbij!
Lekker uitwaaien in De Panne aan de Belgische kust?

de panne
Liefhebbers van het breedste strand van de Belgische kust 450 meter, natuur (een na grootste natuurreservaten van België) en shoppen komen aan hun trekken maar ook cultuurfanaten en gezinnen met kinderen kunnen zich zeer goed vermaken met de vele kinderattracties en het Attractiepark Plopsaland De Panne.
www.depanne.mobi

De Panne heeft een autovrije wandel boulevard en gezellige terrasjes waar u heerlijk tot rust kan komen. Ook buiten het hoogseizoen is De Panne de ideale bestemming voor een korte of langere vakantie. Je kunt er heerlijk uitwaaien op het breedste zandstrand van de Belgische kust.
uitwaaien op het strand
De Panne is uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar:

·Strand, Zee (Breedste strand van België)

·Prachtige natuurgebieden

·Plopsaland De Panne
plopsaland
·Gezellige restaurants, kindvriendelijk boulevard

·Een gezellig centrum met diverse winkels

·Water (sport) mogelijkheden


Hotels, De Panne, Belgische kust, West-Vlaanderen

De Panne heeft een gevarieerd aanbod van overnachtingsmogelijkheden. Via deze site kunt u via de online hotel reserveringsmodule makkelijk een hotel (kamer) boeken / reserveren. Er zijn verschillende hotels in diverse prijscategorieën in De Panne en andere badplaatsen aan de Belgische kust beschikbaar.Vakantiewoningen / Campings / Vakantievilla’s / Appartementen in De Panne

Verblijft u liever in een appartement, comfortabele vakantie villa of camping in (de buurt) van De Panne, Blankenberge of in een andere badplaats aan de Belgische kust?

Via onderstaande online aanbieders op deze De Panne site, kunt u op eenvoudige wijze uw persoonlijke voorkeuren aangeven en een voor u geschikt vakantiehuis, hotel, appartement of camping, veerboot ticket of auto reserveren.http://www.depanne.mobi/vakantiewoningen.html


Geen opmerkingen:

Een reactie posten