maandag 6 oktober 2014

Plopsaland Shows: Halloween + Mega Mindy boevendagen (Online tickets: www.depanne.mobi)Online Plopasland tickets met korting boek je via: www.depanne.mobi
Halloween in Plopsaland indoor Coevorden

Kabouter Klus nodigt jullie allemaal uit om samen met hem Halloween te vieren in Plopsa Indoor Coevorden! Verkleed je als jouw favoriete griezelfiguur en jaag iedereen de stuipen op het lijf! Dit van 11 tot en met 26 oktober 2014.

Online tickets via www.depanne.mobi

Mega Mindy boevendagen in Plopsaland De Panne

Help! Er zijn boeven gesignaleerd in Plopsaland. De politie kan de boeven niet vinden... Er is maar één oplossing: Mega Mindy tijd! Zit samen met Mega Mindy de boeven achterna tijdens dit super spannende evenement! Kom Mega Mindy helpen op 11,12,17 & 19 oktober 2014

Online tickets via www.depanne.mobi


Plopsaland De Panne (Het meest bezochte pretpark van België)

Beleef met het gehele gezin een onvergetelijke dag in het pretpark van België. Ontmoet je favoriete Plopsaland held: Kabouter Plop, Maya de bij en Wicky de Viking en vele andere.
Bumbashow in Plopsaland De Panne

www.depanne.mobi

Wicky de Viking in Plopsaland De Panne

www.depanne.mobi (Online tickets Plopsaland De Panne)

www.depanne.mobi (Online tickets Plopsaland De Panne)www.depanne.mobi (Online tickets Plopsaland De Panne)

De vele spannende en leuke attracties en live shows zorgen voor een onvergetelijke dag en een dag vol met plezier. (voor jong en oud). Een aantal attracties in Plopsaland De Panne zijn de super splash, de jetski's en de vliegende fietsen, carrousel, ploptuin, kermis van Samson en Gert, het Bos van Plop, de draak en de boomstammetjes.

De ideale bestemming voor een dagje uit met het gehele gezin. Heb jij al in de snelste attractie van Plopsaland gezeten? De Anubis, The Ride is een snelle achtbaan met diverse loopings.

Kijk voor online tickets met korting op: www.depanne.mobi

Plopsaland FUN Card & Plopsland BUMBA Card & dagtickets


Geen opmerkingen:

Een reactie posten