maandag 12 januari 2015

2015 jubileumjaar: Plopsaland De Panne bestaat 15 jaar (www.depanne.mobi) online tickets met kortingPlopsaland De Panne, het attractiepark van Belgie heeft in 2014 maar liefs 1.275.000 bezoekers ontvangen. Kom ook kijken!

2015 wordt een jubileumjaar voor Plopsaland De Panne. Dan viert het park zijn vijftiende verjaardag. Dat doet het onder meer met de opening van Plopsaqua met als paradepaardje de Superloop, een glijbaan die begint met een vrije val van acht meter. 

Plopsaqua opent op 22 maart 2015 haar deuren. (onder voorbehoud)

Kijk voor online Plopsaland tickets met korting op: www.depanne.mobi


Plopsaland de Panne, Bekijk het grootste aanbod hotels, vakantiehuizen en campings vlakbij Plopsaland De Panne op: www.depanne.mobi
Voordelige plopsaland tickets: www.depanne.mobi


SUPERLOOP in Zwemparadijs Plopsaqua (Plopsaland De Panne) 2015


Plopsaqua wordt een gloednieuw subtropisch zwemparadijs in Plopsaland De Panne. Plopsaqua bestaat straks onder andere peuter- en kleuterbaden, aromatische whirlpoolbaden, een buitengedeelte, een golfslagbad en enkele glijbanen. Voor de ervaren zwemmers komt er ook een 25 meter bad met vier banen


Zij staat geheel in het teken van Wicky de Viking en heeft een speciale glijbaan de SUPERLOOPOnline tickets met korting voor Plopsaland De Panne:

www.depanne.mobi 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten