vrijdag 20 maart 2015

Meivakantie Belgische kust / Vlaamse kust (top 3 kustplaatsen België)Meivakantie Belgische kust / Vlaamse kust (top 2 kustplaatsen België)

Ben je op zoek naar een zomerbestemming dicht bij huis? Pak dan de auto of de trein en breng een bezoek aan de gezellige Belgische kust.

Kinderparadijs De Panne (Bekend van Plopsland De Panne)

De Panne, gelegen in de uiterste Westhoek van België, is de perfecte bestemming voor sportieve gezinnen met kinderen. Niet alleen vind je in de Panne enorm brede stranden en natuurreservaten, het is ook de woonplaats van kinderhelden Samson en Gert en Kabouter Plop. Maak een strandzeiltocht, geniet van het lekkere eten of breng met het hele gezin een bezoek aan Plopsaland De Panne.
De Panne is de ultieme vakantiebestemming voor jong en oud.

Kijk voor informatie op: www.depanne.mobi

(bekijk het grootste aanbod hotels, vakantiehuizen en campings)


Knokke-Heist

Voor vele onder ons is de trendy badplaats Knokke-Heist de ideale zomerspot. Met zo’n 12 km aan zandstrand, 250 restaurants, ontelbare boetiekjes en een luxe uitstraling zorgt deze badplaats dat je de dag in stijl doorkomt. Ben je meer een natuurliefhebber? Maak dan een wandeling door de Baai van Heist, een uniek strandreservaat voor de Belgische kust, of de zwinduinen- en polders (het grootste duingebied van Knokke-Heist). Voor de fanatieke fietsers onder ons zijn er verschillende fietsroutes (riante polderroute, Zwinroute en Gentele route) die meer dan een fietstocht waard zijn.

Kijk voor informatie op: www.knokke-heist.mobi

Bekijk het grootste aanbod hotels, vakantiehuizen en campingsGeen opmerkingen:

Een reactie posten